Film GREMO MI PO SVOJE ima več kot 200.000 gledalcev / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 22 julij 2024
petek, 25. februar, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Film GREMO MI PO SVOJE ima več kot 200.000 gledalcev
Gremo mi po svojeMladinska komedija Gremo mi po svoje je presegla magično mejo 200.000 gledalcev. Do včeraj si je film Mihe Hočevarja ogledalo že 200.300 gledalcev, kar ga v Sloveniji uvršča na četrto mesto najbolj gledanih filmov vseh časov. Trenutno se pred veliko slovensko uspešnico nahajajo še Ledena doba 3: Zora dinozavrov z 205.049 gledalcev, Avatar z 252.646 gledalcev ter iz leta 1998 še film Titanik s 411.373 gledalci.

Film Gremo mi po svoje že od začetka predvajanja , to je od 4. novembra lanskega leta, podira rekorde. Že prvi vikend predvajanja je komedija zabeležila rekorden obisk v zgodovini samostojne Slovenije. Prav tako je rekordno hitro dobila prvo zlato rolo, ter jih do sedaj zbrala rekordno število. Prejela je sedem zlatih rol, ki jih podeljujeta Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev. Zadnjo zlato rolo so podelili 4. februarja za preseženih 175.000 gledalcev!

Pohvali se lahko s titulo najbolj gledanega filma v Sloveniji v letu 2010. Na prvem mestu se je obdržal kar sedem tednov. S prvega mesta ga ni spodrinil niti film Harry Potter in Svetinje smrti - 1. Del, ki se je začel prikazovati 18. novembra 2010.

Poleg tega se je zavihtel na prvo mesto najbolj gledanega slovenskega filma. S prvega mesta je 25. januarja 2011 spodrinil film Petelinji zajtrk, ki si ga je ogledalo 183.093 gledalcev.

Gremo mi po svoje še vedno igra na velikih platnih, kar pomeni, da se njegova uspešna zgodba nikakor še ni končala.

Več o filmu Gremo mi po svoje.
Sorodne novice
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT