Igrišča ne damo / Igrišča ne damo - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 23 julij 2024
Igrišča ne damo (2024)V kinu od: 5. 09. 2024
(Igrišča ne damo) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Igrišča ne damo - Igrišča ne damo
družinski   |  79 min
DRŽAVA: Slovenija
REŽIJA: David Hofmann
SCENARIJ: Dora Suštić
IGRALCI: Marko Mandič, Tihomir Stanić, Kaja Zabret, Kaja Šuštar, Youri Friderich, Niko Lemark, David Trontelj, Mark Jacob Cavazza, Voranc Mandić, Sarah Al Saleh, Ivana Roščić, Enis Bešlagić, Dario Nožič Serini, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: David Hofmann
PRODUCENT: Barbara Daljavec , Branislav Brana Srdić
Ko Alma izve, da bo očetovo gradbeno podjetje porušilo igrišče pred blokom, ji ne preostane nič drugega, kot da združi moči s svojo najhujšo nasprotnico Luno in njeno skejtarsko družbo. Ekipa ima en teden časa, da reši igrišče. Kdor zafrkne - naj crkne!

Izjava režiserja
Kot oče dveh sinov imam priložnost na lastne oči izkusiti, kako je danes otroštvo drugačno: kavboje in Indijance pred hišo so zamenjale digitalne bitke, najboljši prijatelji ne živijo v sosednji ulici, ampak na sosednjem kontinentu, krvava kolena in nosove so zamenjale pekoče oči in depresija. S filmom “Igrišča ne damo” želim otrokom približati lepoto zunanje igre in druženja z vrstniki ter jim poslati sporočilo, da nikoli ne smemo obupati, ker kadar delujemo skupaj, lahko prispevamo k spremembi in gradimo boljšo prihodnost!

Skozi avanturo Alme in njene družbe želim poustvariti emotivno in vizualno vznemirljivo pripoved, kot je zame kot otroku bil navdihujoč film "Poletje v školjki".
PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT