Naslednji ste vi in Mačeta ubija že na DVD-ju / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   četrtek, 2 februar 2023
ponedeljek, 7. april, 2014  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Naslednji ste vi in Mačeta ubija že na DVD-ju
Naslednji ste vi in Mačeta ubijaNa prodajnih policah nas že razveseljujeta dva zanimiva filma: Naslednji ste vi ter Mačeta ubija.

Naslednji ste vi predstavlja enega najstrašnejših filmskih žanrov, »home invasion«, kjer so protagonisti žrtve napada znotraj navidezno varnih domov. V trilerju režiserja Adama Wingarda, ki je poudaril element resničnosti in s tem napetost popeljal na povsem novo raven, spremljamo premožno, precej odtujeno družino Davisonovih, ki skuša izboljšati odnose z družinskim srečanjem. Aubrey in Paul se odločita praznovati obletnico poroke v krogu svojih sorodnikov v precej oddaljeni in skorajda zapuščeni družinski hiši na podeželju.

Sprva se zdi, da bodo desetletja stare zamere razblinile vsakršno upanje na spravo, a to kmalu postane najmanjša skrb Davisonovih. Njihov dom obkolijo živalsko zamaskirani napadalci s samostreli. Hišni ujetniki ne vedo, kdo jim streže po življenju in zakaj so žrtve napada, hitro pa uvidijo, da ni na varnem nihče.

Mačeta ubija

Potem ko je izgubil svojo partnerko Sartano v krvavi operaciji tihotapljenja orožja, se novopečeni ameriški državljan Machete na ukaz predsednika odpravi na smrtonosno misijo. Pošljejo ga v Mehiko, kjer naj bi vodji kartela, Mendezu the Madmanu, preprečil raketni napad na Washington.

Machete izsledi Mendezovo skrivališče, kjer ugotovi, da je daljinski upravljalnik rakete vgrajen ob Madmanovem srcu. Če ga želi razorožiti, mora Machete napadalca živega privesti v Ameriko. Pot mu prekrižajo številni krvoločneži, ki imajo nalogo pokončati Mendeza. V Ameriki Machete Mendeza preda ekscentričnemu trgovcu z orožjem, milijarderju Lutherju Vozu, ki je edini sposoben razorožiti raketo. Machete ugotovi, da je Voz tisti, ki je Mendezu prodal raketo, saj želi uresničiti svoj načrt in z vesoljskim orožjem ustvariti globalno anarhijo. Da bi onemogočil Voza, Machete na pomoč pokliče svoje stare prijatelje, tudi Luz, ter nove zaveznike, med drugim miss San Antonia, ki igra vlogo lepotice podnevi in vlogo morilke ponoči. V edinstveni akcijski pustolovščini, v lovu za neizprosnim napadalcem, je mogoče prav vse!

Več o filmu Naslednji ste vi in Mačeta ubija
Cinemania group
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT