Novo na DVDju: Jekleno nebo in V iskanju pravice / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 25 maj 2024
torek, 6. november, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novo na DVDju: Jekleno nebo in V iskanju pravice
Jekleno neboOd ponedeljka, 5.11., dalje lahko v bolje založenih trgovinah najdete nova filma na DVD formatu.

JEKLENO NEBO
Proti koncu druge svetovne vojne so nacistični znanstveniki prišli do prelomnega dosežka. Iz skrivnostne baze na Antarktiki so bila izstreljena prva vesoljska plovila, ki so pristala na temni strani Lune, kjer je nastala vojaška baza Schwarze Sonne (Črno sonce). Tam naj bi se izurila močna invazijska flota, ki bi se ob pravem času vrnila na Zemljo in jo prevzela. Zdaj se piše leto 2018 in čas je za prvi ameriški pristanek na Luni po 70-ih letih prejšnjega stoletja. Hkrati se bliža nacistična invazija, zasnovana pred 70 leti, ki bo imela za Zemljo katastrofalne posledice. Trije glavni liki zgodbe so Renate Richter (Julia Dietze), Klaus Adler (Götz Otto) in James Washington (Christopher Kirby).
Kar je posebnost pri tem zanimivem filmu je, da je za glasbo v celoti poskrbela slovenska glasbena skupina LAIBACH.

V ISKANJU PRAVICE
Nicolas Cage se vrača z novim akcijskim trilerjem V iskanju pravice.
Will Gerard (Nicolas Cage) je predan učitelj angleščine, srečno poročen z Lauro, uveljavljeno glasbenico. Njuno srečno zakonsko življenje je prepleteno z orkestralnimi koncerti, pikniki in Willovim najljubšim razvedrilom, igranjem šaha. Neke grozovite noči Laura postane žrtev spolnega napada, kar sproži sosledje nepričakovanih dogodkov. Medtem ko Will čaka na novice o ženinem stanju, ga ogovori uglajen moški (Guy Pearce), ki mirno ponudi takojšnjo rešitev težave. To bi zakonca rešilo pred nadaljnjim psihičnim trpljenjem. Will v obupu sprejme predlog, vendar se kmalu izkaže, da ima njegova odločitev strašanske posledice. Postavite se v kožo Willa Gerarda. Tisto noč, v tistem trenutku, si ne želite biti na njegovem mestu. Oseba, ki jo ljubite, je žrtev brutalnega napada. Močno trpi in trpela bo še dolgo časa. In potem je tu sojenje, pri katerem sta razsodba in kazen negotova. Ste pretreseni, jezni in ranljivi. Pomirjujoč neznanec vam ponudi konec težav. Nemudoma. Pravici bo zadoščeno. Razumna odločitev bi bila odklonilna. Toda to ni trenutek razuma. Ste nerazsodni, obupani. Omahujete, zato neznanec odhaja. "Počakajte…," zašepetate.
V celovečercu V iskanju pravice ena usodna odločitev sproži dogodke, polne manipulacij, spletk, strahu in paranoje. V želji po maščevanju se zvesti mož in učitelj znajde na begu pred oblastjo in nepopustljivo vodjo skrivne organizacije. "To je zgodba o zaskrbljenem moškem, ki se zaplete v nekaj precej večjega, kot se je zdelo na samem začetku. Sprejme ponudbo in s tem podpiše pogodbo s hudičem," pravi režiser Roger Donaldson.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT