Božični paket DVDjev vas čaka / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   četrtek, 9 februar 2023
petek, 17. december, 2010  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Božični paket DVDjev vas čaka
Nepozabni prazniki in Božična zgodbaLe kakšen bi bil december brez božičnih filmov? V letošnji ponudbi lahko izbirate med tremimi zanimivimi filmi.
Film GREVA nam nazorno pokaže, kako si načrtujemo nove življenjske poti, priložnosti in načrte. Ravno pravi za napotke o novoletnih zaobljubah. Mlad, a ustaljen par se namreč sooča z vrsto vprašanj, saj pričakujeta prvega otroka.

Bolj tipična božična naslova sta Božična zgodba in Nepozabni prazniki. BOŽIČNA ZGODBA je čudovit in navdihujoč film, ki pripoveduje življenjsko zgodbo Thomasa Kinkada. Mlad študent umetnosti Thomas Kinkade (Jared Padalecki) se za božič vrne v rojstno mesto. Thomas je ob prihodu obupan, saj izve, da so poskusi turistične oživitve mesta propadli ter da je mati (dobitnica oskarja Marcia Gay Harden) tik pred izgubo družinske koče. Njegov mentor Glen (večkratni dobitnik oskarja Peter O'Toole), ki je priznan slikar, ga navduši, da sprejme delo ter naredi fresko idiličnega rojstnega mesta. Skozi ustvarjanje Thomas odkrije svoj življenjski poklic, prav tako pa mesto in njegovi meščani v tej nostalgični in srčni zgodbi ponovno odkrijejo čarobnost božiča.

Bolj navihan film NEPOZABNI PRAZNIKI, pa pripoveduje zgodbo o (ne)tipični ameriški družini, ki se za praznični čas zbere v družinski hiši. V prihajajočih prazničnih dneh bodo praznovali tradicionalne navade, razkrivali bodo skrivnosti, pozabili stare zamere, družinske vezi se bodo okrepile, smeh pa bo čarobno deloval na vse člane te zanimive družine.

Vse tri naslove že lahko najdete na prodajnih policah in v videotekah.
Cinemania group
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT