Skrivno življenje besed na velikih platnih / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 23 april 2024
petek, 13. april, 2007  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Skrivno življenje besed na velikih platnih
Skrivno življenje besedOd včeraj si lahko na velikih platnih ogledate film režiserke Isabel Coixet Skrivno življenje besed.
Zgodba se odvija na naftni ploščadi, kjer se zgodi nesreča, zato se delavcem pridruži skrivnostna samotarka, ki bo skrbela za poškodovanca, ki je začasno oslepel. Med njima se razvije nenavadna intimnost, polna skrivnosti, resnic, laži, veselja in bolečine. Povsem ju prevzame in za vedno spremeni njuni življenji.

Isabel Coixet pripomni, da so nekateri mnenja, da od trenutka, ko začneš voditi notranje življenje, vodiš dvojno življenje. Besede se kot jate rib zberejo v naših glavah in se ob glasilkah trudijo priti na dan, da bi jih slišali drugi. Včasih se na popotovanju od glave do grla zgubijo. Ta film je o teh izgubljenih besedah, ki dolgo časa tavajo v tišini, potem pa nekega dne izbruhnejo in nič jih ne more ustaviti.

Glavni vlogi sta odigrala Sarah Polley kot Hanna in Tim Robbins kot Josef. Vlogo Hanne je Isabel Coixet napisala prav za Sarah Polley, saj je z njo sodelovala že pri celovečercu Moje življenje brez mene, zato je dobro poznala njeno sposobnost preobrazbe. Lahko je hkrati osorna in ljubezniva, prijazna in odločna, nesramna in očarljiva. Ta vloga je izredno težka in tvegana. Komaj vemo, odkod ta ženska prihaja, a vemo kdo je. In Sarah se je Hanni predala z zaprtimi očmi in neizmerno strastjo.

Film Moje življenje brez mene je že izšel na DVD-ju, tako da si ga lahko poiščete na policah v trgovinah ali v najbližji videoteki.

Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT