Novo na DVD policah - KAVARNIŠKA GOSPODA, MILES DAVIS,... / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 24 junij 2024
četrtek, 11. maj, 2017  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novo na DVD policah - KAVARNIŠKA GOSPODA, MILES DAVIS,...
Miles DavisOd 12. aprila lahko na policah vseh trgovin Big Banga najdete romantično komedijo KAVARNIŠKA GOSPODA, portret enega od glasbenih genijev 20. stoletja MILES DAVIS, DIPLOMACIJA in dramo OBLJUBLJENA DEŽELA Steve Butler (oskarjev nagrajenec Matt Damon).

KAVARNIŠKA GOSPODA
V romantični komediji CAFÉ SOCIETY scenarista in režiserja Woodyja Allena spremljamo zgodbo Bobbyja Dorfmana (Jesse Eisenberg) iz Bronxa. Dogajanje je postavljeno v trideseta leta prejšnjega stoletja. Bobby si želi spremembe, zato odide v Hollywood, kjer spozna Vonnie (Kristen Stewart). Zaprosi jo celo za roko, vendar se mora v New York nazadnje vrniti sam. S prijateljem odpreta nočni klub Les Tropiques, ki postane najbolj priljubljen nočni klub v New Yorku. Poroči se z Veronico (Blake Lively) in vse je videti popolno, dokler nekega dne ne obišče kluba tudi Vonnie iz Hollywooda.

MILES DAVIS
Film Miles Ahead je nadvse zanimiv portret enega od glasbenih genijev 20. stoletja, Milesa Davisa. Gre za režiserski prvenec za oskarja nominiranega igralca Dona Cheadla, ki nastopa tudi v dih jemajoči glavni vlogi.

DIPLOMACIJA
25. avgust 1944. Zavezniške sile zasedejo Pariz. Nemški vojaški poveljnik Pariza Dietrich von Choltitz (Niels Arestrup) je pripravljen, da izpolni ukaz Adolfa Hitlerja in uniči francosko glavno mesto. Med tarčami napada so najpomembnejše pariške znamenitosti Eifflov stolp, Louvre in Notredamska cerkev. Mostovi in spomeniki so polni eksploziva, obeta se katastrofa. Pa vendar do eksplozij ne pride....

OBLJUBLJENA DEŽELA
V drami Obljubljena dežela Steve Butler (oskarjev nagrajenec Matt Damon), uslužbenec plinskega podjetja, ki se je iz kmečkega fanta prelevil v enega najboljših prodajalcev zemeljskega plina, med opravljanjem nove naloge naleti na nepričakovan odpor v odmaknjenem mestecu. Celovečerec, ki ga je režiser Gus Van Sant ustvaril po izvirnem scenariju Johna Krasinskega in Matta Damona, je zgodba o partnerjih Steveu in Sue (oskarjeva nagrajenka Frances McDormand), ki ju službena pot zanese v podeželsko mesto McKinley.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT