Abeceda seksa in Jaz, Frankestein iz domačega fotelja / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS NAGRADNA IGRA POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   petek, 25 junij 2021
ponedeljek, 8. september, 2014  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Abeceda seksa in Jaz, Frankestein iz domačega fotelja
Abeceda seksa in Jaz FrankesteinDanes na prodajne police prihajata najstniška komedija Abeceda seksa in znanstveno fantastična akcija Jaz, Frankenstein.

Abeceda seksa
Po zaključku srednje šole se pridna najstnica Brandy Klark odloči spremeniti podobo dolgočasnice. Še pred odhodom na fakulteto si želi končno pridobiti izkušnje s fanti, zato sestavi seznam doživetij, ki so dotlej ostala neizpolnjena. V tej zahtevni nalogi ji z nepogrešljivimi nasveti na pomoč prihitita najboljša prijatelja, njena starejša sestra in šef. Brandy hitro spozna, da so čustva nekaj, česar ne moremo predvideti, še manj pa nadzirati. V komediji, vpeti v leto 1993, neizkušeno dekle izkoristi počitnice med srednjo šolo in fakulteto za pridobivanje ljubezenskih izkušenj, pri čemer pa se znajde v številnih nerodnih situacijah, polnih zabavnih presenečenj in ponižanj.

Jaz, Frankenstein
Nasilna pošast Adam, stvaritev znanstvenika Frankensteina, dvesto let pozneje še vedno tava po svetu. Sredi bitke, ki odloča o usodi ljudi, spozna, da v rokah drži ključ, s katerim bi lahko uničila človeštvo. Po predlogi istoimenskega grafičnega romana, ki ga je ustvaril Kevin Grevioux, je nastal akcijski triler Jaz, Frankenstein, pod katerega se je kot režiser in scenarist podpisal Stuart Beattie. Ustvarjalci serije filmov Underworld se vračajo z moderno pripovedjo o skritem svetu nadnaravnega. Akcijski triler Jaz, Frankenstein je prikaz epske, sodobne vojne za oblast med demoni in gargojli, v kateri ima glavno vlogo legendarna stvaritev Victorja Frankensteina.

Režiser in scenarist Beattie se je zavedal, da bo za upodobitev te različice Frankensteinove pošasti potreben nadarjen, raznovrsten in fizično močan igralec. Vse to so našli v Aaronu Eckhartu, ki je pred tem odigral raznolike odmevne vloge, ki so izžarevale izjemno intenzivnost. V akcijski drami Battle Los Angeles je tako upodobil vojaka, ki se bori proti nezemljanom, v drami Rabbit Hole žalujočega očeta, v komični drami Thank You for Smoking pa zagovornika tobačne industrije. S svojo močno fizično prisotnostjo je bil Eckhart izvrstna izbira za vlogo stvora, katerega podoba je zastrašujoča, a hkrati zanimiva. Po besedah producenta Richarda Wrighta se je z Aaaronovim prihodom nemudoma izoblikovala zamisel o Adamovem liku. »Aaron ima čudovit obraz. Potrebovali smo igralca, ki je kljub brazgotinam na obrazu še vedno privlačen in predstavlja nekoga, s katerim se občinstvo lahko poistoveti, tako moški kot tudi ženske.«
Cinemania group
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL
Že v kinu - LBJ
V kinu FILMSKE ZVEZDE NE UMIRAJO V LIVER...
Kmalu v kinu LUNAPARK
Preko katerega medija največkrat iščete informacije o novih filmih

Internet.
TV.
Radio.
Revije in časopisi.
Predlog prijateljev.


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Prihaja v kino
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

NAGRADNA IGRA

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT