Pet novih filmov za domači kino / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 23 julij 2024
ponedeljek, 3. december, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Pet novih filmov za domači kino
2 dni v New YorkuPet novih filmov vas na DVD formatu od danes naprej čakajo na prodajnih policah.

2 DNI V NEW YORKU: Radijski voditelj in novinar Mingus ter njegovo dekle Marion, fotografinja iz Francije, živita v udobnem stanovanju v New Yorku skupaj z otrokoma iz prejšnjih razmerij in mačko. Urejeno družinsko življenje se sprevrže v pravo zmedo, ko čez lužo pripotujejo Marionin razposajeni oče Jeannot, zapeljiva sestra Rose in njen neolikani fant Manu. Trojica gostov s svojo predrzno odprtostjo in neposrednostjo ne pozna nikakršnih zadržkov, to pa občutijo vsi prisotni. Razmerje med Mingusom in Marion se znajde na veliki preizkušnji. Ali je zveza dovolj trdna, da bo prenesla naporni obisk Francozov?

DOMOV ZA PRAZNIKE: Popolnoma drugačna božična zgodba. V majhni norveški vasici se na božični večer zgodijo majhne, a čudežne stvari. Na prvi pogled ne izgleda nič posebnega, a akterji doživijo božič kot nekaj posebnega. Izbranim domačinom se križajo poti skozi humorne in tragične zgodbe, skozi nežnost in obup, odpuščanje in upanje ter rojstvo in smrt.

Božič ima novega junaka, ELF MAN: Letošnji božični večer pri Harperjevih pomeni nekaj posebnega. Ryan in Casey se veselita očetovega izuma, na katerem je delal tako dolgo. Končno je izpopolnjen in ravno na božični večer bi ga prvič preizkusili. Načrte jim prekrižajo nepridipravi, ki očeta ugrabijo. Casey si zaželi, da bi jim kdo pomagal najti očeta. Njene žeje se uresničijo, saj Božiček pozabi na svojega nagajivega škrata. Bo mali škrat zmogel tako veliko nalogo?

DVANAJST BOŽIČNIH KUŽKOV: Emma O'Connor je dvanajst- letna deklica, ki je prišla živet k svoji teti v mesto Doverville. Hitro se zaplete z mestnimi veljaki, saj le ti zelo nasprotujejo vsem kužkom v mestu. S pomočjo sošolcev, nekaj odraslih in kopico ljubkih kužkov želi Emma organizirati božični slavnostni sprevod skozi mestno središče in tako približati kužke vsem prebivalcem mesta. Ji bo uspelo?

2012:LEDENA DOBA in BITKA ZA LOS ANGELES. Za ceno enega DVDja prejmete kar dva filma in sicer 2012: ledena doba ter Bitka za Los Angeles

2012: LEDENA DOBA: Ko izbruh vulkana na Islandiji sproži premik ledene nevihte, se družina v Severni Ameriki začne bojevati proti prihajajoči ledeni dobi. Ko svet zajame ledena doba, je pomemben samo en cilj: preživetje!
Bitka za Los Angeles: Februarja leta 1942 so ameriške sile nad Los Angelesom opazile neznani leteči predmet. Zdaj, 70 let kasneje, so se Nezemljani vrnili.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT