Novi filmi na DVD: Elitni vod 2, Zaklonišče, Naj ostane med nami / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 23 julij 2024
ponedeljek, 4. junij, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novi filmi na DVD: Elitni vod 2, Zaklonišče, Naj ostane med nami
Elitni vod 2V tem tednu lahko v trgovinah posežete po treh odličnih filmih.

ELITNI VOD 2; Specialne enote kapitana Nascimienta ponovno uporabijo vse mogoče in tudi nemogoče načine, ki jih imajo na razpolago, da bi zatrli nasilje in kriminal, ki divjata po favelah Ria de Janeira. Posadki elitnega voda se pridruži nov član, Fraga. Kot izjemno kritični opazovalec večkrat obsodi Nascimentove krute metode. Nascimento pa se mora spopasti s še eno oviro: skorumpirano policijo. Organizirani kriminal je povsem prevladal v favelah Ria de Janeira in tudi nekdaj nedotakljivi policisti podlegajo diktaturi kriminalnih družb.
Dih jemajoča akcija je nadaljevanje filma Elitni vod 1, ki ga boste ob nakupu prejeli kot darilo. Oba filma, ki pokažeta, da so ameriški akcijski trilerji nedolžne pravljice, dobite za ceno enega.

Film Rajka Grlića NAJ OSTANE MED NAMI je sodobna zgodba o erotičnih strasteh, ki se skrivajo pod dolgočasnim, mirnim površjem vsakodnevnega mestnega življenja. Opisuje dogodke v premožnejših družinah, ki večinoma ostajajo skriti, a povzročajo bolečino. Film govori o dveh bratih iz Zagreba, ženah, ljubimkah ter otrocih, ki ne poznajo svojih pravih očetov. Dvojna življenja in večplastna razmerja se prepletajo v grenko-sladko zgodbo o srditem iskanju ljubezni in sreče, o strasti, ki ne usahne, ter o usodnih posledicah, do katerih pride, četudi zgolj po naključju, ko se nekdo znajde v tuji postelji.

Zmagovalec Liffa in dobitnik nagrade Vodomec ZAKLONIŠČE je senzacionalen psihološki triler o koncu sveta. Malo podeželsko mestece v Ohiu. Curtis La Forche je dober delavec, predan mož in skrben oče. Kljub nenehnim finančnim težavam živi srečno družinsko življenje z ženo Samantho in gluho šestletno hčerko. Nekega dne pa ga začnejo preganjati zlovešče sanje in nelagodne slutnje o apokaliptičnem viharju. Da bi zavaroval družino, začne na vrtu obsesivno graditi zaklonišče. Njegovo nerazumljivo vedenje bega njegovo ženo ter zbuja nerazumevanje med sodelavci in sosedi.
Spreten preplet družinske drame, psihološkega trilerja in apokaliptične grozljivke je hkrati poetičen in alegoričen film o malem človeku v dobi ekonomskih in ekoloških katastrof. Michael Shannon in Jessica Chastain sta bila za svoj izjemen igralski dosežek deležna navdušenih odzivov filmskih kritikov.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT