Vroči Mike / Magic Mike - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   petek, 14 junij 2024
Vroči Mike (2012)
(Magic Mike) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Vroči Mike - Magic Mike
komedija   |  109 min
DRŽAVA: ZDA
REŽIJA: Steven Soderbergh
SCENARIJ: Reid Carolin
IGRALCI: Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Channing Tatum, Matt Bomer, Olivia Munn, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Steven Soderbergh
PRODUCENT: Channing Tatum , Reid Carolin
IZVRŠNI PRODUCENT: -
Domišljija edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega devetnajstletnika, ki si želi več samostojnosti. Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk.

In kakšen je Mikeov skrivni recept? Uresničevanje ameriških sanj z raznovrstnimi delovnimi izkušnjami podnevi in magičnim delom ponoči - delom slačifanta v nočnem klubu Xquisite. Bolj ko ga ženske ljubijo, več zapravijo zanj.

Mike v fantu, ki mu pravi Kid, vidi velik potencial. Kidovo življenje je kmalu prepleteno z razburljivimi dogodki, polnimi vročega plesa in lepih deklet. Mike bi si želel bolje spoznati tudi Kidovo sestro Brooke, toda njegov pester življenjski slog utegne biti prevelika ovira.

Vroči Mike je seksi vznemirljiva zgodba o uživaških dogodivščinah mladega fanta in njegovega mentorja, z nepozabnimi plesnimi prizori. Obeta se zabavno poletje.


Igralska zasedba


CHANNING TATUM (Vroči Mike / producent) je v zadnjih letih odigral precej odmevnih vlog, saj so ga obiskovalci kinematografov lahko spremljali v akcijski komediji 21 Jump Street, pri kateri se je preizkusil tudi kot izvršni producent, romantični drami The Vow in akcijskem trilerju Haywire. Kmalu ga bomo videli v drami Ten Year, ki jo je skupaj s partnerjem Reidom Carolinom produciral v okviru njune produkcijske hiše in se je premierno zavrtela na lanskem filmskem festivalu v Torontu.
Trenutno se ukvarja s produkcijo kriminalne drame Bitter Pill, kjer je znova združil moči z režiserjem Stevenom Soderberghom. V filmu je prevzel glavno vlogo, kar pa velja tudi za akcijsko znanstveno fantastiko G.I Joe 2: Retaliation. Oba celovečerca prihajata naslednje leto.
Lani je zaigral v kriminalnem trilerju The Son of No One in epski pustolovščini The Eagle, pred tem pa v romantični vojni drami Dear John, akcijski znanstveni fantastiki G.I. Joe, športni drami Fighting in drami Stop/Loss.
Leta 2006 je prejel nominaciji za nagradi Independent Spirit in Gotham za odlično vlogo v neodvisnem filmu A Guide to Recognizing Your Saints, ki so mu namenili posebno nagrado žirije za najboljšo igralsko zasedbo na filmskem festivalu Sundance. Tatum, ki je delal družbo Robertu Downeyju Jr., Chazzu Palminteriju in Shiu LaBeoufu, je z vlogo Antionia prepričal tako kritike kot tudi občinstvo. Izpostaviti gre še vlogi v romantični komediji She's the Man in glasbeni drami Step Up.

ALEX PETTYFER (Adam/The Kid) je lani zaigral glavni vlogi v akcijskem trilerju I Am Number Four in romantični drami Beastly, del igralske zasedbe pa je bil tudi v znanstvenofantastičnem trilerju In Time.
Svojo igralsko kariero je pričel leta 2005, v televizijskem filmu Tom Brown's Schooldays. Prelomno je bilo naslednje leto, ko si je kot petnajstletnik priigral veliko vlogo v akcijskem trilerju Alex Rider: Operation Stormbreaker. Sledili sta vlogi v romantični drami Wild Child in komični grozljivki Tormented.

MATTHEW McCONAUGHEY (Dallas) je trenutno eden najbolj iskanih hollywoodskih igralcev. Med njegove številne nedavne projekte sodita komična drama Bernie in kriminalna drama Killer Joe, pričakujemo pa triler The Paperboy, dramo Mud in zgodovinsko dramo Thunder Run.
Njegova novejša filmografija vključuje celovečerce The Lincoln Lawyer, Ghosts of Girlfriends Past, Tropic Thunder, Fool's Gold, We Are Marshall in Surfer, Dude. Slednjega je tudi produciral. Leta 2005 je nastal prvi večji celovečerec pod okriljem njegove produkcijske hiše j.k. livin productions, pustolovska komedija Sahara, z njim v glavni vlogi. Potem ko je še istega leta zaigral v športni drami Two for the Money, je bil ob koncu leta pri reviji People izbran za najbolj seksi moškega na svetu.
Izkazal se je z odmevnimi vlogami v filmih Failure to Launch, How to Lose a Guy in 10 Days, Reign of Fire, Thirteen Conversations About One Thing, Frailty, The Wedding Planner, U-571, EDtv, Amistad, Contact, A Time to Kill, Lone Star, Angels in the Outfield, The Newton Boys in The Return of the Texas Chainsaw Massacre. Kot igralec se je preizkusil že leta 1991, ko se je pojavljal v študentskih filmih in reklamah. Kmalu zatem, leta 1993, je odigral vlogo v komični drami Dazed and Confused, od tedaj pa v več kot 40 celovečercih.

CODY HORN (Brooke) je svojo prvo vlogo v celovečercu zabeležila leta 2010 v trilerju Twelve, še v istem letu je zaigrala v romantični komediji Flipped. Ob koncu leta jo bomo lahko spremljali v kriminalni drami End of Watch, ob oskarjevih nominirancih Jakeu Gyllenhaalu in Anni Kendrick. Gledalci pred malimi zasloni jo poznajo po vlogah v televizijskih serijah Rescue Me in The Office.


FILMSKA EKIPA


STEVEN SODERBERGH (režiser) je s svojo dramo Traffic leta 2000 prejel oskarja za najboljšo režijo. Istega leta je bil v tej kategoriji nominiran tudi za režijo biografske romantične drame Erin Brockovich, ki je sicer Julii Roberts prinesla oskarja za najboljšo igralko. Za oskarja je bil nominiran že leta 1990, tedaj za najboljši scenarij, in sicer drame Sex, lies, and videotape, ki jo je tudi režiral. To je bil njegov režiserski prvenec, s katerim si je leta 1989 prislužil zlato palmo na filmskem festivalu v Cannesu.
Njegov že 25. celovečerec, akcijski triler Haywire, je v kinematografe prišel v začetku leta. Precej sveža je tudi drama Contagion. Predlani je luč ugledal dokumentarec And Everything is Going Fine. Leta 2009 je za gledališče v Sydneyju ustvaril in režiral igro Tot Mom, istočasno pa je režiral film The Last Time I Saw Michael Gregg, komedijo z igralsko zasedbo iz omenjene igre. Pred tem so nastali celovečerci The Girlfriend Experience, The Informant!, Che, trilogija Ocean's Eleven, Twelve in Thirteen, The Good German, Bubble, Solaris, Full Frontal, The Limey, Out of Sight, Schizopolis, The Underneath in Kafka.
Kot producent oziroma izvršni producent se je podpisal pod številne filmske projekte, kot so We Need to Talk About Kevin, His Way, Solitary Man, I'm Not There, Far From Heaven, Michael Clayton, Roman Polanski: Wanted and Desired, Wind Chill, Criminal, Good Night and Good Luck, Confessions of a Dangerous Mind, A Scanner Darkly, Rumor Has It…, Syriana, Keane, The Jacket, Insomnia, Welcome to Collinwood, Pleasantville in The Daytrippers.
Kopica novih filmov vaš čaka na prodajni...
V KINU: junij 2024
 Lansko poletje / L'été dernier  Lansko poletje
(L'été dernier)
20. 06. 2024


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT