Zgodba o dveh sestrah / A Tale of Two Sisters - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS NAGRADNA IGRA POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      PRIHAJA V KINO      |      OZADJA      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 18 november 2018
Zgodba o dveh sestrah (2003)
(A Tale of Two Sisters) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Zgodba o dveh sestrah - A Tale of Two Sisters
grozljivka / misterični / triler   |  115 min
DRŽAVA: Južna Koreja
REŽIJA: Ji-woon Kim
SCENARIJ: Ji-woon Kim
IGRALCI: Geun-yeong Mun, Jung-ah Yum, Kap-su Kim, Su-jeong Lim, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Mo-gae Lee
PRODUCENT: Jeong-wan Oh , Ki-min Oh




Zgodba


Ko Su-mi in njena mlajša sestra Su-yeon zapustita bolnišnico in se vrneta domov, v veliko, temačno in strah vzbujajočo hišo njunega očeta, se pričnejo dogajati čudne reči. Njun oče je molčeč in tegoben, mačeha Eun-ju pa ju pozdravi s prisiljenim navdušenjem. Toda najhujše nastopi zvečer. Su-mi se vrne v svojo sobo in ugotovi, da sta njena miza in omara že polni. Toda vse to je last nekoga drugega. Su-yeon iz svoje sobe zasliši stopinje in zagleda strašno, povsem belo roko, ki odpira vrata. Toda nihče ne vstopi. Medtem Eun-ju postaja vse bolj kruta. Vedno bolj zastrašujoče je. V kuhinji se kot prikazen skriva dekle, sobo Su-mu obišče grozovit duh. Kdo je? In kaj se skriva v veliki vreči, po kateri mačeha tolče s palico? Tista reč, ki za seboj pušča krvavo sled?


Igralska zasedba


KAP-SU KIM - Bae Moo-hyeon (oče)

    Filmografija (igralec)
  • Jambok-geunmu (2005)
  • Dolryeochagi (2004)
  • Ddong gae (2003)
  • Janghwa, Hongryeon (2003)
  • 4 Toes (2002)
  • KT (2002)
  • This Is Law (2001)
  • Bungee Jumping of Their Own (2001)...
JUNG-AH YUM - Eun-ju (mačeha)

SU-JEONG LIM - Bae Su-mi

GEUN-YEONG MUN - Bae Su-yeon



Filmska ekipa


KIM JI-WOON (scenarij in režija)
Režiser Kim Jee-Woon se je rodil leta 1964 v Seulu. Svoje delo v filmski industriji je začel kot scenarist. Za svoj prvi scenarij "The quiet family" je prejel nagrado, kar ga je vzpodbudilo, da s svojim delom nadaljuje. Njegov drugi film "The foul king" pri katerem je imel vlogo scenarista in režiserja je v Koreji postal velika uspešnica. S filmom Zgodba o dveh sestrah pa je doživel še večji uspeh, saj je imel prvi vikend v kinu večjo obiskanost kot uspešnica Matrica Reloaded.

    Filmografija (režiser)
  • Dalkomhan insaeng (A Bittersweet Life) (2005)
  • Janghwa, Hongryeon (A Tale of Two Sisters) (2003)
  • Three (2002)
  • Coming Out (2001)
  • Banchikwang (The Foul King) (2000)
  • Choyonghan kajok (The Quiet Family) (1998)


Premiera filma Zgodba o dveh sestrah
V KINU: november 2018
 Hiša, ki jo je zgradil Jack / The House That Jack Built  Hiša, ki jo je zgradil Ja...
(The House That Jack Built)
22.11.2018
 Pepelko in skalni trol / Askeladden - I Dovregubbens hall  Pepelko in skalni trol
(Askeladden - I Dovregubbens ha...)
22.11.2018


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Prihaja v kino
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

NAGRADNA IGRA

POVEZAVE



O NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT