Ljubezen je vse, kar potrebuješ / Love Is All You Need - DVD - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office, dvd filmi
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS NAGRADNA IGRA POVEZAVE O NAS KONTAKT
      NA DVD-JU     |     ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 20 april 2021
Ljubezen je vse, kar potrebuješ (2012)Datum izzida: 4. 11. 2013
(Love Is All You Need) IMDBIMDB
 Ljubezen je vse, kar potrebuješ - Love Is All You Need
komedija / romantični   |  116 min
DRŽAVA: Danska | Italija | Švedska
REŽIJA: Susanne Bier
SCENARIJ: Andres Thomas Jensen , Susanne Bier
IGRALCI: Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Pierce Brosnan , Paprika Steen, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Morten Soborg
PRODUCENT: Sisse Graum Jorgensen
IZVRŠNI PRODUCENT: Peter Garde
Ljubezen je vse, kar potrebuješ je romantična komedija oskarjeve nagrajenke Susanne Bier, ki je skupaj z Andersom Thomasom Jensenom prevzela tudi vlogo scenaristke. Film z igralcema Pierceom Brosnanom in Trine Dyrholm je prisrčna, zabavna in spodbudna zgodba, ki sporoča, da se neka življenjska epizoda lahko v trenutku, ko že mislimo, da je končana, pravzaprav šele prične.
Susanne Bier je z neizmerno toplino, predanostjo in samozavestjo pripravila koktajl ljubezni, absurdnosti, humorja, pestrih dialogov in dovršenih likov, ki se bo dotaknil vsakogar.

Dve povsem različni družini se srečata v čudoviti stari italijanski vili, sredi limoninega nasada. Gostje se zberejo na romantični poroki, načrtovani do najmanjše podrobnosti. Marsikateri načrti se seveda ponesrečijo, toda na koncu ni razočaran nihče. Ljubezen je vse, kar potrebuješ, je neobičajna , osvežujoča komedija, ki bo vlila upanje vsakomur s srcem na pravem mestu.


Susanne Bier (režija)

Trenutno je med najpomembnejšimi danskimi režiserji. Njeni mojstrovini, drama After the Wedding, ki je bila leta 2007 nominirana za oskarja za najboljši tujejezični film, in drama Things We Lost in the Fire, v kateri sta zaigrala Halle Berry in Benicio Del Toro, sta postali izjemni uspešnici. Prav tako se lahko pohvali s filmom In a better world, ki je požel izjemne kritike.
Režiserkin prvi celovečerec, švedsko-danska koprodukcija Freud Leaving Home (1990), je naletela na pohvale kritikov po vsem svetu, podobno pa je bil sprejet tudi njen naslednji film, Family Matters, ki se je pričel predvajati leta 1993. Dve leti pozneje so jo nagradili kritiki v Montrealu za švedsko produkcijo Like It Never was Before, svojo izjemno nadarjenost pa je dokončno potrdila z danskim celovečercem The One and Only (1999). Leta 2000 je ustvarila komično dramo Once in a Lifetime (2000). Romantična drama Open Hearts (2002) se je premierno zavrtela na mednarodnih filmskih festivalih San Sebastian, Sundance in Toronto. Vojaški drami Brothers so namenili nagrado občinstva na filmskem festivalu Sundance ter nagrado za najboljšo igro na filmskem festivalu San Sebastian.


Igralska zasedba:
  • Pierce Brosnan kot Philip
  • Kim Bodnia kot Leif
  • Trine Dyrholm kot Ida
  • Paprika Steen kot Benedikte
  • Sebastian Jessen kot Patrick
 Boljši svet / In A Better World
Boljši svet
(In A Better World)
 Ljubezen v Barceloni / Vicky Cristina Barcelona
Ljubezen v Barcelo...
(Vicky Cristina Bar...)
 Le kako ji to uspe?! / I don't know how she does it
Le kako ji to uspe...
(I don't know how s...)
 Kraljevska afera / Royal Affair
Kraljevska afera
(Royal Affair)
Sveže poslastice na prodajnih policah: L...


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Prihaja v kino
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

NAGRADNA IGRA

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT